lördag 10 juli 2010

Vilken måndag, förra måndagen!

Jag hade verkligen fjärilar i magen och tänkte att nog inte så många skulle komma på vernissaget när det var semester. Men tur nog hade jag fel. Det var många som kom och det är jag evigt tacksam för.
Att folk tar sig tid för att komma och se mina och Britt-Maries alster känner jag stor ödmjukhet inför.
Så tack för alla fina blommor, för alla peppande ord, för alla hälsningar i min lilla bok, för uppmuntran och glada tillrop, för hjälp med lavendelsnitt från systeryster, för spännramen pappa, som gjorde att jag kunde prova att måla på tyget och framför allt tack för allas närvaro! Men, också tack till alla här på bloggen som kommenterar så otroligt positivt och hejar på! Allt detta är som näring för mig. Ni kanske tycker jag blir tramsig nu, men jag är verkligen så oändligt tacksam och det är inget jag någonsin kan ta för givet.

Extra kul var också att Tildas tavla vann mångas hjärta. En chockrosa akryltavla, med text och inslag av slagmetall i guld och transparenta glaspärlor. Superfin!

Dessutom kom BT och pratade med oss några dagar efter vernissaget, så vi får väl se när det dyker upp något i Borås Tidning om utställningen. Tavlorna hänger där tom 31 augusti, så jag hoppas att vi får inspirera fler. Man behöver alltså inte gå till Brämhults Vårdcentral för att söka vård, man kan nu även söka inspiration inom konsten. Så härligt upplägg!

Färgglada kramar från mig!