fredag 24 september 2010

Äntligen fredag!

Efter en intensiv vecka är det äntligen helg. Vill önska alla en riktigt trevlig fredaglördagsöndag!

söndag 12 september 2010

Tavla till skänks

"En sällsam församling" hänger numera hos Brämhults Vårdcentral. Jag hade bestämt mig för att skänka en tavla till dem, så på vernissagedagen slog jag in den i cellofan och överlämnade den till vårdcentralen. Alla i personalen var så himla gulliga och uppmuntrande så det kändes jättebra.

I veckan har jag köpt några större dukar, som jag ska måla akryl på. Men än så länge får de stå och gotta till sig i källaren ...

Ha en skön söndagkväll!

fredag 3 september 2010

Kolla in filmen!



Utställningen är nu över. I tisdags packade jag ihop på Brämhults Vårdcentral. Tack alla som har kommit och beskådat. Hade du inte möjlighet att komma och titta, kan du se en film om utställningen här istället.
Det har varit så enormt positivt för mig att ställa ut, så nu jag är fylld med massor av energi och glädje som ska omsättas till bilder framöver.















I veckan hann jag även med att hämta mitt fina fat hos min drejande vän Charlotte Simon. Jag skulle hämta det prickiga, men fick syn på den grön/blå randiga också, så jag blev med 2 helt underbara keramikfat. Ikväll invigde vi prickiga och det fick tjänstgöra som salladsfat. Så snyggt!
Besök gärna Charlottes blogg. Missa inte det.

Trevlig kväll!