söndag 28 november 2010

4 nya akryltavlor


När jag hade utställning senast, fick jag beställning på en liten akryltavla, 20x20 cm. Så i tisdags åkte jag till en vårdcentral här i Boråstrakten, där jag skulle lämna tavlan. Jag hade målat 4 olika i samma anda, så att beställaren kunde ha några att välja bland. I morgon bär det av till vårdcentralen och sedan vidare med resten av tavlorna till ett konstlotteri, så får vi se om de också kan välja en.
Alla 4 tavlorna är målade på duk i akryl, med inslag av akvarell, tusch och slagmetall.

lördag 20 november 2010

Keramik hemma i Charlotte Simons nya verkstad



































För er som inte känner till Charlotte Simons fina keramik, har ni nu tillfälle att komma hem till henne på invigning av hennes nya keramikverkstad.
Efter mycket planering, ombyggnation och många ihärdiga timmar vid drejskivan, så står alla hennes fina alster uppradade till försäljning i hennes mysiga verkstad. Bor du i Boråstrakten, passa på att att med några vänner och kom på adventsinvigning.

Öppettider:
Fre 26 nov 16.00-19.00
Lör 27 nov 11.00-16.00
Kvibergsgatan 2, Borås

Välkomna, hälsar Charlotte!

lördag 13 november 2010

Bräcklig i förnamn och skör i efternamn

Utav de akvareller jag målat, så är det endast två bilder, som jag lyckats måla i denna andan. Jag försöker hitta tillbaka till exakt denna känsla. Men den har dykt upp endast vid några ytterst få tillfällen. Jag tror säkert inte att det är någon mer än jag, som ser skillnaden, men det är något som jag inte kan beskriva.
Akvarellen här på bild "Bräcklig i förnamn och skör i efternamn" hänger hemma hos familjen T.
Den andra målningen som är inne i samma känsla "Ulla Tax", den hänger här hemma hos oss.

Trevlig lördag!