torsdag 23 juni 2011

Glad Midsommar

Nej, det är ju inte det. Någon vanlig dag, midsommarafton. En gång om året och det är imorgon. Och som vi önskar ett fint väder, inte någon in och utflyttning av sillbordet. Nej tack!
Vi har funderat på om vi skulle ta med vinterjackan, men nej, där går gränsen :) Det ser ju lite hoppfullt ut. Inte regn i alla fall.

Men det bästa av allt, att vara tillsammans med lilla familjen och att träffa goa kompisarna. Så nu har jag bestämt mig för att det kan faktiskt få vara vilket väder som helst.

Så nu önskar jag er som tittar in på min blogg och uppmuntrar mig och min målning en RIKTIGT HÄRLIG MIDSOMMAR!


måndag 20 juni 2011

Hela havet stormar

Mycket målning blev det i helgen och en massa färg också. Medan jag håller på ligger det färger, papper, spackelspadar och allt möjligt överallt. Vilken röra! Men det får man ju vackert städa upp efteråt.
Hur som helst. Här kommer lite smakprov efter helgens arbete i rövarkulan.

God måndag!






fredag 17 juni 2011

Färgglad fredag, lördag och söndag

Helgnöjet kommer gå i färgens tecken, förhoppningsvis. Ner till garaget, fram med färgerna och på med musiken. Så är det. Det är ingen idé att skriva att jag tar fram penslarna, för jag använder de inte speciellt mycket, när jag målar akryl. Allt annat duger gott, men inte penslar, då det blir för tillrättalagt helt enkelt. Det är spackelspadar, spatlar, duschflaskor, trasor, fingrarna och så svarta tuschpennor i olika varianter förstås.
Med en skymt av den senaste tavlan inför utställningen i oktober, önskar jag alla en trevlig helg!