lördag 26 november 2011

Grattis till vinnaren av tavlan!

Marianne drar fram vinnaren.
Igår var sista dagen på min utställning i butiken Hemma hos oss i Sandared. Och det betyder dragning av vinnaren i Rosa bandet lotteriet. En akryl tavla stod på spel och här ser du Marianne Ryström som har butiken, drar fram den lyckliga vinnaren.
Jag ringer upp vinnaren och vi ropar GRATTIS TILL IRENE SVENSSON!
Vi var alldeles stissiga i butiken och vinnaren skulle ringas upp. Högtalartelefonen på och så lite Loket-style på det ... Ja ni fattar hur kul detta var!
Där stod vi omringade runt telefonen och ropade: GRATTIS TILL IRENE SVENSSON I LIDKÖPING!
Och jag lovar att det var en i andra änden av luren som blev överlycklig.
Stort grattis!
Här står vi med tavlan. Martina, jag, Marianne och Susanna.
I samma andetag måste jag säga att det betyder att insamligen gett hela 2700:- som går oavkortat till Bröstcancerfonden. Är det inte fantastiskt - och det är tack vara alla er som kommit till butiken och utställningen.

Stort tack ännu en gång till alla som kommit och tittat, för all uppmuntran och alla fina ord. Detta kommer jag leva på länge ... tills nästa utställning som jag inte hoppas kommer dröja allt för länge. Det finns planer för en kommande :)

Kram och ha en skön 1:a advent!

lördag 19 november 2011

Butiken "Hemma hos oss" – ny återförsäljare

Det lackar mot jul och det lackar v ä l d i g t fort! Nästa helg är det redan 1a advent, så det är dags att förbereda sig. Har förstått att många fixar med mossa, granris och lite julmys idag. Men vi har firat födelsedag för fullt. Vår fina 11 åring ska firas hela dagen lång :)

Nu har jag levererat paketkort till butiken Hemma hos oss, kul med ny återförsäljare. I butiken finns söta 12 motiv, inte bara med julkänsla utan motiv som passar alla tillfällen.

Dessa bilder fotade jag för några helger sedan och då kändes det som om det var l å n g tid kvar till jul. Men hej vad det går!
Och faktiskt känner jag ett sting av julkänsla, nu när jag nu lägger upp dessa bilder. Jag får nog ta en titt i källaren och leta fram de fina rödvit-rutiga hissgardinerna till köket.

Kram och go´ lördag på er!

onsdag 16 november 2011

Utställning pågår

Utställningen pågår för fullt i butiken "Hemma hos oss" i Sandared, med alster i akryl, akvarell och tusch. Vard 10-18 och lörd 10-14.

Välkomna!

lördag 5 november 2011

Min utställning – se filmen!

 
Efter ett fantastiskt vernissage och en veckas ledighet från färg och pensel, vill jag gärna dela med mig av filmen. Förra fredagen när vi hängt alla tavlor, tog jag bilder och satte ihop till ett bildspel. Jag hade ju tänkt att ta bilder under vernissaget, men det var en sådan helt fantastisk uppslutning, så kameran var det sista jag tänkte på. Det var prat i massor, blommorbuketter, lite gott att dricka, många fina ord som jag bär med mig och en massa underbara människor.

Tavlorna gör sig otroligt bra i butiken Hemma hos oss och jag hoppas och tror att många nya har hittat till en fantastisk butik här i Sandared.

Jag har inte velat lägga ut kompletta bilder på tavlorna innan vernissaget, men nu så! Men nu kan ni se utställningen från början till slut.

STORT TACK alla kortväga och långväga som tog sig tiden att titta in i lördags. Glöm inte att utställningen hänger tom 25 november, så ännu finns det tid. Framför allt, missa inte lotteriet för Bröstcancerfonden som finns i butiken under hela utställningstiden.

Så både tack och välkomna från en rörd och lycklig!