onsdag 8 augusti 2012

Det finns dagar och så finns det dagar

Vilken dag jag har haft idag! Man kan inte annat än le. Inspiration och glädje på högsta nivå. Härom kvällen förberedde jag dagen genom att plocka fram mina penslar och akvarellfärger. Ett kärt återséende må jag säga. Det skulle målas omslagspapper och det skulle vara lite lätt julinspirerat.

Jag målade på helt vanligt koperingspapper. Ränder, prickar och hjärtan. Och lägg till en outline på det.
Klart!

Sedan var det bara att börja slå in de små julklapparna. Hampasnöre och en rosett och julstämning light, var uppnådd och idag bar det av till fotostudion med superduktiga fotograf Per Thörnqvist och stylist Kathrine Jonasson, för kunds räkning.
En fantastiskt inspirerande och kul dag som resulterade i kanonfina bilder! Så nu väntar jag med spänning att få över bilderna imorgon.

fredag 3 augusti 2012

Taveltriss

Tre akryltavlor, som jag glömmer av ibland. De hänger här hemma på väggarna och man blir hemmablind. Igår fick jag syn på dem och blev riktigt glad. Akrylfärg blandat med akvarell och så tusch och lite krita, en gnutta guld, några drag med blyertspennan. Ungefär som när man lagar mat, fast med färg istället. Ni vet, man tager vad man haver helt enkelt.
Så här kommer alltså en taveltriss från mig.

Trevlig helg på er alla!